Duurzaam zijn is ook: samenwerken

terug naar alle stories
Gepubliceerd op 01/10/20

Bij Ha Concerts werkt een klein en gedreven team. Door de horizontale organisatie ligt de focus op onderling overleg en nauwe betrokkenheid over de verschillende takken. Daarnaast geloven we in sterke samenwerkingverbanden en actief bijdragen aan verschillende netwerken, zowel in de stad als internationaal.

Op stadsniveau + internationaal
 

Daarom is Ha Concerts sinds 2012 lid van Greentrack, om ons als cultuursector duurzamer en ecologischer te organiseren. Ook bij Diversiteit en Inclusie Gent (DIG) nemen we een uitgesproken positie in en via het Gentse Kunstenoverleg voelen we ons verbonden met iedereen die bijdraagt aan de artistieke verbeelding van deze stad.

Op grotere schaal is Ha Concerts Belgische ambassadeur van EE Music, een Europees platform voor een duurzame muzieksector. Bij het European Jazz Network (EJN) is jazzmuziek dan weer de verbinden factor, met artistiek directeur Wim Wabbes als voorzitter aan het roer.

Ook binnen het team streven we naar een duurzame werksfeer.
 
  • Er is aandacht voor life-work balance.
  • Alle medewerkers mogen per week 1 uur van de werkuren spenderen aan yoga.
  • Ha Concerts ondersteunt de professionele groei van haar team. Door middel van opleidingen zijn de medewerkers klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Dit met steun van de Afdeling ESF en Duurzaam ondernemen van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Meer over ons duurzame verhaal

Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.