Stef Kamil Carlens (albumrelease)

Een stomende nieuwe plaat

Voorbij
Staanplaatsen

19:15 Deuren
20:15 Emma Hessels
21:05 Stef Kamil Carlens
22:30 Einde


Ha Concerts is één van de Hartelijke Plekken van Enchanté. Dit concert maakt deel uit van hun cultuurprogramma Applaus!

uitgesteld ticket doneren of gebruiken?


Voeg toe aan je favorieten

Een stomende nieuwe plaat

Stef Kamil Carlens (dEUS, Zita Swoon) werkt 30 jaar na zijn debuut zijn 20ste album af. Verwacht alles van rauwe blues, speelse theatraliteit, doorvoelde melancholie tot super-funky escapades.

Stef Kamil Carlens is als artiest onmogelijk in 1 vakje te klasseren. Hij is zanger, muzikant, componist, producer, theatermaker, ontwerper én beeldend kunstenaar. 1993 was het jaar dat hij met de E.P.’s Zea van dEUS en Jintro Travels The Word In A Skirt van z’n eigen A Beatband (later Moondog Jr. en uiteindelijk Zita Swoon) voor het eerst op de radar van pers en publiek verscheen.

30 jaar later werkt hij z’n 20ste album af in zijn eigen The Rabbit Field studio nabij Antwerpen en heeft hij vele honderden live shows op de teller in binnen-en buitenland. 2024 wordt het jaar van fonkelnieuwe muziek, met een ganse tour met een stomende live band. Half januari wordt een tip van de sluier gelicht met de eerste funky single ‘Walk On Red, Stop On Green’. 

+ support: Emma Hessels

Emma Hessels maakt in haar slaapkamer kleine liedjes waarin ze grootse, universele gevoelens als liefde en eenzaamheid bezingt. Haar muziek is een zoektocht naar identiteit en erkenning. Dat zoekende aspect vertaalt zich ook in haar geluid, dat moeilijk met één genre te labelen valt.

Enkel haar straffe, soulvolle stem is een onmisbare constante doorheen haar bescheiden oeuvre. Momenteel klinkt die stem vooral tussen twee muren, maar ze hoopt binnenkort haar project uit te breiden met een band waarmee ze haar muziek live kan brengen.

Een organisatie van Ha Concerts en Democrazy
foto © Charlie De KeersmaeckerNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.