Nieuw mobiliteitsplan vanaf 3 april

terug naar alle stories
Gepubliceerd op 01/04/17

De Handelsbeurs blijft vlot bereikbaar met het nieuwe circulatieplan in de Gentse binnenstad. Dit gaat op 3 april van start.

De binnenstad wordt opgedeeld in 6 zones en 1 centrale autovrije zone. Elke zone heeft een eigen toegangspoort van op de binnenring. In sommige straten wijzigt de rijrichting.

Hoe kom je naar de Handelsbeurs?

De Handelsbeurs bevindt zich niet in het autovrije gebied en is bereikbaar via zone De Krook.

Er verandert dus niets aan hoe je ons kan bereiken: de Kortrijksepoortstraat en de Nederkouter vormen de toegangsweg naar de omgeving van de Kouter, en verder naar de omgeving van de Bagattenstraat. Deze toegangswegen leiden je naar de parking in de Savaanstraat, Kouter en Center Parking.

Als je via de binnenring naar de Kouter rijdt, neem je van op de Citadellaan toegangspoort 'Kortrijksepoortstraat'.


Meer info?

Voor meer info over de Gentse mobiliteit kan je terecht bij de Dienst Mobiliteit via mobiliteit@stad.gent of telefonisch via 09 210 10 30. Neem eerst een kijkje op de website over het nieuwe circulatieplan, daar vind je al veel terug.

Of Download hier een handig plan van de volledige binnenstad met de toegangspoorten tot het autovrije gebied, de knippen met cameracontrole alsook de gewijzigde rijrichting van bepaalde straten.

Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.