Duurzaam zijn is ook: mobiliteit

terug naar alle stories
Gepubliceerd op 05/10/22

Artiesten op tour, programmatoren met een internationaal netwerk en publiek dat soms zelfs afzakt van over de landsgrenzen. Bij het concertleven komt heel wat verplaatsing kijken. Ha Concerts doet er dan ook alles aan om elke kilometer zo duurzaam mogelijk af te leggen.

Slow travel bij prospecties

Prospectiereizen gebeuren bij Ha Concerts zoveel mogelijk met de trein en de vouwfiets. In 2019 spaarde team Ha Concerts door slow travel vijf vliegtuigreizen en acht autoritten uit, met trips naar o.a. Slovenië, Oostenrijk en Italië. In eigen stad verplaatsen we ons met de fiets en voor leveringen doen we beroep op de fietskoerier Cargo Velo.

Duurzaam onderweg naar ons 

Voor ons publiek zijn we vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en is er naast de fietsenstalling voor de deur ook een bewaakte vouwfietsenparking aan het onthaal. Daarnaast nodigen we bij grote concerten de mobiele fietsenmaker velovelo uit voor kleine reparaties. Terwijl jij luistert naar de muziek wordt je stalen ros hersteld. Artiesten op tour, programmatoren met een internationaal netwerk en publiek dat soms zelfs afzakt van over de landsgrenzen. Bij het concertleven komt heel wat verplaatsing kijken. Ha Concerts doet er dan ook alles aan om elke kilometer zo duurzaam mogelijk af te leggen.

 

Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.