Zoete Zondag: Valentina Tóth

Zoet artiestenportret 

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - theater

14:00 Deuren
15:00 Aanvang
16:00 Einde


Voeg toe aan je favorieten

Deze voorstelling vindt plaats in KOPERGIETERY RABOT

Artiest in hoofd en hart

Op Zoete Zondag krijg je op verrassende wijze inkijk in het leven, werk en ziel van een artiest. Deze intieme theatrale concertreeks vindt afwisselend plaats bij Ha Concerts en KOPERGIETERY en geeft muzikanten de kans om zich te tonen als nooit tevoren, recht uit het hart. 

KOPERGIETERY richt zich graag naar families: (groot)ouders en (klein)kinderen genieten gezellig van een muzikaal programma mét lekker zoets.

Op podium: Valentina Tóth

We geven het podium aan Valentina Tóth: zangeres, actrice, theatermaker en liedjesschrijver. Ze studeerde zowel klassieke piano (Conservatorium Brussel) als drama aan het RITCS.

Haar persoonlijke werk bevindt zich op het snijvlak van theater, klassiek, comedy, kleinkunst, musical en opera. Speciaal voor Zoete Zondag stelt ze een familievriendelijk programma samen!

Nog niet overtuigd?

In 2022 won ze met haar voorstelling ‘Wildbloei’ zowel de jury- als publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. AKF prijsde haar als "fenomenaal performer die snel en goed tussen de verschillende typetjes en nummers kan schakelen. Zij weet dat te combineren met virtuoos pianospel, een fantastische zangstem en goed gecomponeerde nummers."

Een samenwerking tussen Ha Concerts en KOPERGIETERY
foto © Marleen AnnemaNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.