Zoete Zondag: Jaouad

Artiest in hoofd en hart

Artiest in hoofd en hart

Op deze Zoete Zondag krijg je op verrassende wijze inkijk in het leven, werk en ziel van een artiest. Deze intieme theatrale concertreeks geeft muzikanten de kans om zich te tonen als nooit tevoren, recht uit het hart. Maak kennis met de artistieke kameleon Jaouad.

Aan de hand van verhalen en de songs die zijn leven vorm gaven, leer je Jaouad beter kennen. Het wordt dus een unieke concertbeleving, die hij enkel op deze zondagnamiddag in de Handelsbeurs zal brengen. 

Jaouad in het heel kort

Opgeleid als banketbakker zette Jaouad zijn eerste stappen op het podium als drag queen. Vele jaren later heeft hij zich ontpopt tot de verhalenverteller die hij vandaag is. Zingen, acteren, dansen, presenteren, regisseren, fotografie, film, kunst & mode zijn voor hem één grote speeltuin.

In 2021 bracht Jaouad zijn debuutalbum Messias uit, waarmee hij toerde op podia als AB Club, OLT Rivierenhof en De Roma. Voeg bij die soulvolle pop zijn gelaagde levenswandel en uitstekende vertelcapaciteiten en je krijgt een goed gevulde Zoete Zondag.

Een wisselwerking tussen de Handelsbeurs en KOPERGIETERYNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.