Winter Slaapt (4+)

BomBarDon

Met liedjes op ontspanningstocht

Tickets

€11,9 Early Bird zolang de voorraad strekt (?)
€17 voor volwassenen
€8 voor - 12 jaar
€3,4 Uitpas reductie + EDC

 

Ongenummerde zitplaatsen - theater

13:00 Deuren
14:00 Concert
14:50 Einde


We stellen in de titel steeds een leeftijd voor Jonge Oren voor, omdat we vanuit ervaring weten dat kinderen vanaf dan optimaal genieten. Dit is een inschatting in samenspraak met de makers, omdat ze het soms donker, stil of luid maken tijdens de voorstellingen. Maar jij kent het kind natuurlijk het best.


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Met liedjes op ontspanningstocht

Een deur vliegt open - sneeuw en vrieskou - en drie gedaanten - of neen, het zijn er toch vier - komen binnen gezakt en muzikaal gepakt. Ze stoppen en doen de deur met veel moeite dicht. Eén iemand neemt een staande lamp van zijn overbeladen rugzak.

Zijn we zeker?
Ja… zeker.
Ok. Zekering aan.

Vier heren beslissen om dat jaar in winterslaap te gaan. Ze moeten onthaasten. Ze moeten er even tussenuit, de stekker uit het stopcontact. Waarom dan niet zoals de beesten in winterslaap gaan? Waarom dan niet even op de pauzeknop drukken? 

Stand ontspan aan!

Ze hebben er goed over nagedacht, tot in de puntjes uitgewerkt, ze hebben een heel schema bedacht waar ze zich aan MOETEN houden. Alles loopt op wieltjes, misschien zelfs letterlijk, alles loopt smooth, als een horloge, als een fuga die apart toch samen klinkt, alles gaat heerlijk, tot…

Als je móet ontspannen, spreek je dan nog over ontspannen. Bestaat er wel zoiets als de ontspanknop? Lukt de winterslaap?

Slaapt gij al?
Stand ontspan uit!

De muziek van BomBarDon is ambachtelijk, akoestisch en met zorg gemaakt voor kinderoortjes. Ze prikkelen de fantasie zonder overprikkelend te zijn en mikken met een breed arsenaal aan instrumenten, tonnen speelsheid en interactie op verfrissing en verbinding. 

Winterslaap
Stijn Engels (contrabas, piano, zang), Maarten Schuermans (zang, ukelele, dwarsfluit), Pieter Elias (percussie, zang), Jozef Sercu (piano, accordeon, marimba, zang)


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.