π van Piano met Dorian Dumont plays Aphex Twin / Tania Giannouli

Ode aan Aphex Twin + eigenzinnigheid troef

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - club

19:15 Deuren
20:15 Tania Giannouli
21:15 Dorian Dumont


Voeg toe aan je favorieten

Verspreid doorheen de meimaand verzamelt Ha een reeks boeiende stemmen uit het pianolandschap. Leer deze meesters bij π van Piano kennen in intieme kring - letterlijk, want het publiek neemt plaats rond de piano. 

Dorian Dumont - ode aan Aphex Twin

De Franse pianist en jazzman Dorian Dumont van de electrojazzband ECHT! houdt wel van een uitdaging. Met enkel zijn piano richt hij zich op het elektronische muziekwonder Aphex Twin. Iconisch werk vormt het uitgangspunt voor verdere muzikale ontwikkeling, waardoor het genie nogmaals kan schitteren.

Na een eerste en bejubelde album APHEXionS (2021) drijft Dumont zijn queeste verder. Hij presenteert zijn nieuwe plaat - uit op 23 februari 2024 - en vangt zowel de simpele schoonheid als de weerbarstige complexiteit van Aphex Twin, met frisse nieuwe muziek.

Tania Giannouli - eigenzinnigheid troef

Pianist Tania Giannouli werpt een boeiend licht op de hedendaagse Griekse jazz scene. Vanuit haar klassieke achtergrond ontpopte ze zich als een bandleider met brede oriëntatie - van jazz en impro tot wereldmuziek. Moeiteloos grijpt ze de aandacht met een wonderlijk gevoel voor schoonheid en veel eigenzinnigheid in de aanslag. 

i.h.k.v. π van PianoNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.