Trombone Ensemble Nabou Claerhout

Crème de la crème van trombonisten

Tickets

€ 13,3 Early Bird zolang de voorraad strekt (?)
€ 19 VVK / € 10 student
€ 23 ADK / € 14 student
€ 3,8 Uitpas reductie + EDC

 

Ongenummerde zitplaatsen - club

19:00 Deuren
20:15 Concert


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Crème de la crème van trombonisten

Wat gebeurt er als een tromboniste carte blanche krijgt? Nabou Claerhout verzamelde maar liefst vijf bijzondere trombonisten. Samen met een speelse ritmesectie geeft dat een wel heel unieke muzikale synergie én een feest van formaat.

Voor al haar ambitieuze plannen was de heuse crème de la crème van de nieuwste generatie onmisbaar. Over de landsgrenzen heen selecteerde Claerhout inspirerend trombonetalent, met elk een specifieke klankkleur en uitgesproken persoonlijkheid.

Met een speelse aanpak en oog voor detail krijg je alle uithoeken van de trombonesound te horen, van het warme en dragende van de tutti tot het pittig vuur in de solo’s. Een muzikaal snoepje.

Trombone Ensemble Nabou Claerhout
Nabou Claerhout (BE - trombone, composities), Nathan Surquin (BE - trombone), Rory Ingham (GB - trombone), Peter Delannoye (BE - trombone), Tobias Herzog (DE - bastrombone), Gijs Idema (NL - gitaar), Cyrille Obermüller (BE - contrabas), Daniel Jonkers (NL - drums) 

‘Terwijl we ons vergaapten aan de glimmende dans van open- en dichtschuivende trombones, viel het op hoe elke trombonist duidelijk zijn eigen timbre meebracht. (...) Alsof Nabou Claerhout, omringd door andere trombonisten, thuiskwam in haar eigen sound.’

Jazz&Mo' op de try-out van Nabou Claerhout

Met steun van Jong Jazztalent Gent (de award van Gent Jazz) en RataplanNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.