The Soft Moon

Shot van adrenaline - Nieuw album Exister

Voorbij
Staanplaatsen

19:00 Deuren
20:15 - 20:45 Support Pyrit
21:15 - 22:25 The Soft Moon
22:30 Einde


Voeg toe aan je favorieten

Shot van adrenaline

The Soft Moon is de band rond multi-instrumentalist Luis Vasquez. De apocalyptische debuutplaat The Soft Moon uit 2012 sloeg meteen in als een bom. "Imposing and stark, the Soft Moon's Captured Tracks debut is impressively bathed in the tension and gloom of the industrial and goth 1980s", aldus Pitchfork (8,1/10).

Met stevige scheuten industrial, wave en post-punk doet de muziek denken aan het beste van Nine Inch Nails, The Cure, Joy Division en Bauhaus. Op latere, ijzersterke albums als Deeper en Criminal bleef Vasquez verder experimenteren en verbazen.

Nieuw album Exister

The Soft Moon kondigt nu een tournee aan om gloednieuw album Exister op de mensheid los te laten. We kregen de lead single “Him” al voorgeschoteld en het smaakt naar meer. De nieuwste worp - een krachtige, en tegelijkertijd kwetsbare therapeutische plaat - komt uit op 23 september.

En dat op het geweldige Sacred Bones Records, met artiesten als Amen Dunes, Blanck Mass, Föllakzoid, Jenny Hval en Jim Jarmusch al jaren een baken van kwaliteit.

Live staat The Soft Moon garant voor een mokerslag, een adrenalinekick die je telkens opnieuw wil beleven.

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs ConcertzaalNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.