The Milk Factory & Hannah Tolf

Mijmermuziek met extra Zweedse flair

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - club

19:00 Deuren
20:15 Start
21:30 Einde


Voeg toe aan je favorieten

Door veranderingen in de planning dienen we dit concert te verplaatsen van 11 naar 4 mei. Tickethouders werden op de hoogte gebracht.

Mijmermuziek met extra Zweedse flair

The Milk Factory ontstond bij gitarist Edmund Lauret en pianist Thijs Troch, vertegenwoordigers van de avontuurlijke Gentse jazzscene die momenteel furore maakt.

Maar kijk naar de volledige band en je stelt vast dat de muzikanten samen een enorme voetafdruk nalaten in de Belgische jazz, met o.m. Nordmann, Don Kapot, Steiger, Mòs ensemble, Kabas, Keenroh en veel, veel meer. Je bent in goede handen.

Samen met Hannah Tolf

Bandleden Kobe Boon en Viktor Perdieus studeerden een jaar in Göteborg en maakten er kennis met Zweedse vocaliste Hannah Tolf. Ze zingt, componeert en improviseert op het raakvlak tussen akoestische en elektronische muziek, tussen pop en jazz, het bekende en het onverwachte.

Daarmee is ze nu al een intrigerende toevoeging aan de band, die zijn geliefde schemerzones een nieuwe invulling kan geven met die combinatie van dromerigheid, intimiteit en openheid.

The Milk Factory
Hannah Tolf (SE - zang), Thijs Troch (piano, gitaar), Jan Daelman (fluit), Viktor Perdieus (tenorsax), Edmund Lauret (gitaar), Kobe Boon (contrabas), Benjamin Elegheert (drums)

lees meer

i.s.m. JazzLabNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.