SP!N (6+) - première

Zonzo Compagnie

Rondtollen op de beats + ontbijt voor moederdag

Early bird

concert + ontbijt met cava
€ 18 voor -18 jaar
€ 36 voor volwassenen
€ 10 voor -18 jaar met Uitpas reductie / EDC
€ 20.8 voor volwassenen met Uitpas reductie / EDC

 

Ongenummerde zitplaatsen - club

09:00 Ontbijt met cava
11:00 Concert
11:50 Einde


We stellen in de titel steeds een leeftijd voor Jonge Oren voor, omdat we vanuit ervaring weten dat kinderen vanaf dan optimaal genieten. Dit is een inschatting in samenspraak met de makers, omdat ze het soms donker, stil of luid maken tijdens de voorstellingen. Maar jij kent het kind natuurlijk het best.


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Rondtollen op de beats

Klaar voor acrobatisch stoere vocals en vrolijk stuiterende grooves en beats? Samen laten de Congolees Junior Akwety en Antwerpenaar Jochem Baelus de wereld rondtollen.

Met mechanisch swingende objecten, trillende trekveren en ronkende bourdontonen vullen ze de zaal met sterke vibraties - tot niemand nog kan stilstaan.

Wie is wie?

Junior Akwety werd geboren in Kinshasa, maar zijn muziek bracht hem van Los Angeles tot Kaapstad. Je vindt hem terug als zanger en acteur in theatervoorstellingen en op concertpodia. Hij voelt zich als een vis in het water bij R&B, rumba, dance en house en de muziek uit zijn thuisland Congo.

Jochem Baelus is muzikant en componist, maar bovenal de uitvinder van wonderlijke instrumenten. Hij verzamelt apparaten en objecten en knutselt die samen tot fantastische klankmachines die alleen hij kan bespelen. Ze zijn te horen in theatervoorstellingen, maar ook in muziekclubs en op festivals.


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.