Soirée Harira

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - club

17:30 Deuren + walking diner in de foyer
19:00 - 23:00 Concerten en acts


Voeg toe aan je favorieten

Wereldse muziek en acts mét walking diner

Elk jaar staat Soirée Harira voor een divers cultuuraanbod van lokale Gentse artiesten en geniet je samen van een werelds buffet en een ongedwongen familiale sfeer. Deze editie heffen we het glas op het nieuwe jaar, samen met nieuwe Afghaanse, Oekraïense en Syrische Gentenaars. Traditioneel zeggen we dan in Gent: “Eéntje met suiker.”

Al die nieuwe Gentenaars brachten hun muziek, keuken en cultuur met zich mee. Ze verrijken onze stad en versmelten met de al vrolijke mengeling van smaken en kleuren. Het wordt dus een bonte soek van een avond, want geef eerlijk toe: zag jij ooit al Beatbox, Angolese rap/capoeira, Syrische dabka, Gentse folk en Oekraïense zang samen op één podium?

Line-up

  • Milouda al Hoceima - de Marokkaanse Madonna
    Met prachtige Izran uit de Rif.
  • Otra VeZ Kiekebisch - een bont flamencogezelschap
    De ontmoeting tussen de Gentse flamenco-dansgroep Otra VeZ en de Brusselse zangers en gitaristen Kiekebisch. “Flamenco is voor ons meer dan een kunstvorm, het is een manier van leven. Het is een passie die ons verbindt met onszelf, met elkaar en met het publiek. Het is een taal die we spreken met ons hart, onze ziel en ons lichaam. Het is een feest dat we willen delen met iedereen die ervan wil genieten.”
  • Sadko (een zeskoppige Russisch-Gentse band)
  • Florian de Schepper (folk)
  • Liza Dedapper met Operawerf (muziektheater en opera)
  • en veel meer!

Soirée Harira is een organisatie van Internationaal Comité, de Gentse Lente vzw, serdi&crew, Amalvzw en Ha Concerts, met steun van talloze Gentenaars.Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.