S10 (albumrelease) / support: Gotu Jim

Nederlandse hiphop - tweede album

Voorbij
Staanplaatsen

19:00 Deuren
20:15 Support
21:15 S10
22:45 Einde
 


Voeg toe aan je favorieten

Nieuw album

Twee jaar nam S10 de tijd om aan haar nieuwe album te werken. Na Vlinders (2020) veranderde er veel in korte tijd voor de 21-jarige artieste. Ze schitterde met ‘De Diepte’ op het Eurovisie Songfestival en veroverde met haar unieke stem en ontwapenende persoonlijkheid de harten van het publiek wereldwijd. Een zomer vol uitverkochte shows en festivals volgde.

Op haar gloednieuw album neemt ze de luisteraar mee in haar eigenzinnige wereld. "Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt" is naar eigen zeggen geen terugblik, maar een reflectie op het leven dat ze nu leidt. Op singles als ‘Laat Me Los’ (met BLØF), ‘Nooit Meer Spijt’ (met Froukje) en 'De Ergste Dag' (met rapper Mula B) laat ze haar veelzijdigheid als artieste horen.

Support: Gotu Jim

Amsterdamse rapper Gotu Jim veroverde Nederland met zijn debuut-EP Tweede klas in 2018. Tweede klas werd uitgebracht op het label Burning Fik door Abel en Faberyayo.

Hij werkte ook al samen met Merel en Hang Youth. Zijn muziek zit vol humor, luchtigheid en vreemde teksten over de liefde en drugs. Hij speelde afgelopen zomer nog op Lowlands en Paaspop. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe album Niet Geslapen, Wel Gedoucht.

Een organisatie van Democrazy en Ha ConcertsNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.