RoundABOUT #2 met Indrė Jurgelevičiūtė * Zonzo Compagnie (4+)

Mini-arena vol droombeelden

Laatste tickets
Ongenummerde zitplaatsen - club

13:00 Deuren
14:00 Concert
15:00 Einde


Facebook event Voeg toe aan je favorieten

O, wat een paard. O, wat een paard,
O, het is inderdaad een heel mooi paard
Hij vulde zijn oren tot de vogels allemaal gehoord waren,
Hij rolde zijn ogen tot de sterren allemaal geleerd waren.

Vertaling Litouws volksliedje naar het Engels van R. Uzgiris

Multimediale droomarena met muziekverhalen uit Litouwen

Indrė Jurgelevičiūtė komt uit Litouwen en is een bijzondere muzikante. Ze reist de wereld rond met haar Kanklės, een traditioneel Baltisch snaarinstrument. De muziek van haar land is haar vertrekpunt, maar ze zwerft al improviserend en samenspelend graag door andere klankwerelden.

Voor roundABOUT zingt en speelt Indrė liederen met een verhaal over een oude legende of een sprookje. Prachtige volksmuziek met wortels die ver teruggaan in de tijd.

Leg je oor te luister

roundABOUT?

In roundABOUT zit je niet alleen letterlijk in de muziek en de klanken van Indrė, je wordt ook omcirkeld door videobeelden. Videokunstenaar Nele Fack, verbeeldt de verhalen uit de liederen en tovert met zwanen, herten, bijen, wolven, vissen, sterren, bomen en wolken, die rondom jou voorbij trekken.

Regisseuse en choreografe Francesca Chiodi Latini stippelt de route uit voor deze poëtische ervaring, die je meeneemt naar een wereld waar unieke klanken en natuur elkaar vinden. Een multimediale reis om samen van te genieten.

RoundABOUT #2 met Indrė Jurgelevičiūtė 
Indrė Jurgelevičiūtė (kanklés, stem), Francesca Chiodi Latini (choreografie), Nele Fack (video), Bert Cools (geluid), Miguel Penaranda (kostuum design)

Een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met KAAP & Cultura Nova met steun van hetpaleis & de Vlaamse Overheid.Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.