Roland 80

Feest voor een blues-icoon 

Tickets

€ 18.9 Early Bird zolang de voorraad strekt (?)                    
€ 27 VVK / € 14 student        
€ 31 ADK / € 18 student        
€ 5.4 Uitpas reductie + EDC              

 

     

Staanplaatsen

19:15 Deuren
20:15 Concert


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Feest voor een blues-icoon

Levende legende Roland Van Campenhout wordt 80 en dat vieren we! Verwacht niets minder dan een onvergetelijke avond die schippert tussen diepe emoties, occasionele gekkigheid en puur vakmanschap. Een podium vol muzikanten en vrienden - blues, folk en rock komen samen in hun rijkste vorm.

Met zijn gitaar en stem neemt Roland je mee door zijn levenswerk, passies en verhalen. Al die decennia inspireerde hij er verschillende generaties muzikanten mee. Nu, op de respectabele leeftijd van 80 jaar, blijft hij schitteren. Het wordt een uniek en verdiend eerbetoon voor een icoon, een viering van zijn rijke erfenis en een moment om samen te komen en te genieten van muziek die de ziel raakt. Of zoals de man het zelf het beste samenvat: Music izz dah healing force!

Met gasten

Geen feest zonder gasten, en Roland weet zich goed te omringen. Allereerst zijn vaste band The Space Cowboys - trouwe bondgenoten Teun Verbruggen, Mirko Banovic, Frederik Segers, Nicolas Mortelmans, Nils De Caster en zijn grootste compagnon Pieter-Jan De Smet.

Als serieuze kersen bovenop die lekkere verjaardagstaart nog gasten zoals Geoffrey Burton (snaren en pedalen), Jan Decleir (meesteracteur), Philip Catherine (meestergitarist in de jazz), Stef Kamil Carlens (Zita Swoon en zoveel meer), bassist en ritmerots Bart Denolf, mondharmonica-virtuoos Steven De Bruyn, gitarist Bruno Fevery (Arsenal), jazztrompettist Bart Maris en cellist extraordinaire Benjamin Glorieux

© Rudy CarlierNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.