Play Ground

Internationale conferentie over de sociale impact van muziek maken

Conferentie rond 'Music for social impact'

Op 7 december 2022 slaat PLAY GROUND de handen ineen met HOGENT, de Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen en Kunsten in Gent, in een conferentie rond het internationale onderzoeksproject 'Music for social impact'.

Door middel van lezingen, workshops, miniconcerten en netwerkmomenten zal de conferentie een licht werpen op het perspectief en de ervaring van de individuele muzikant binnen sociale muziekpraktijken.

Wat is Play Ground?

PLAY GROUND is een Europees samenwerkingsproject gewijd aan de organisatie en verbetering van muziekprojecten voor kinderen en jongeren uit kwetsbare achtergronden.

Het project dient als een internationaal leerplatform voor muzikanten, culturele en werkers, muziekdocenten en academici om inzichten en inspiratie uit te wisselen rond hoogwaardige muziekprojecten die jongeren echt betrekken bij de kracht en het plezier van muziek maken, voorbij sociale, culturele en taalbarrières.
 

lees meer

PLAY GROUND wordt gecoördineerd door Ha Concerts (BE) in partnership met East Norway Jazz Centre (NO), Banlieues Bleues (FR), TAM (IT) and Fapte (RO) en wordt gesponsord door EACEA – the European Education & Culture Executive Agency.


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.