PJDS: 'Extinct Birds' (albumrelease) / support: ODO

Explosieve songs

Voorbij
Staanplaatsen

19:15 Deuren
20:15 ODO
21:05 PJDS
22:30 Einde


Facebook event Voeg toe aan je favorieten

PJDS (albumrelease)

Dertig jaar na debuut Antidote speelt PJDS strakker dan ooit. Ze presenteren hun lovend onthaalde nieuwe album Extinct Birds.
Verwacht naast splinternieuwe songs ook eigenzinnige versies van ouder werk, zoals de Belpopklassieker 'August' en radiohits 'Fire' en 'Baby’s in the World'.

Ze treden op als strandjutters op een muzikaal strand, ergens tussen het water en de dijk. Uit wat aanspoelt, ontstaat nieuw materiaal en kruipt er onvermijdelijk zand in de machine. 

PJDS
Pieter-Jan De Smet (zang), Mirko Banovic (bas - o.a. Arno, FES, Arsenal, Stilll, Rapidman), Teun Verbruggen (drums - FES, Jef Neve Trio, BOAT, …), Frederik Segers (gitaar - Stadt), Jan Duthoy (toetsen - Absynthe Minded)

Support: ODO

Dit jonge, energieke trio uit Gent brengt rock-’n-roll terug naar zijn roots. Sinds hun ontstaan een jaar geleden, gaven ze al meer dan 25 shows, met als hoogtepunt een uitverkochte Charlatan in eigen stad. Ze speelden ook in het voorprogramma van PJDS in een uitverkochte AB Club en hun debuutsingle 'Dangerous' werd met open armen ontvangen. Hun vermelding als een van de meest veelbelovende bands van 2023 in HUMO was duidelijk slechts het begin. 
 

lees meer

foto © Anton Coene en Pieter Slembrouck
Een organisatie van Ha Concerts en DemocrazyNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.