Mooneye

Indierock met elementen uit de folk en country

Tickets

€ 21.5 VVK
€ 25.5 ADK
€ 4.3 Uitpas Reductie / EDC

 

Staanplaatsen

19:15 Deuren
20:15 Concert


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Indierock met elementen uit de folk en country

Na het succesvolle debuutalbum Big Enough en bijhorende tournee dook Mooneye eind 2022 de studio in voor een opvolger, en daarvoor wilde frontman Michiel Libberecht terugkeren naar de essentie van de band: intimiteit vanuit een akoestische basis.

Inspiratie haalde hij bij de American way of songwriting, met elementen uit de folk en country, en invloeden als Kevin Morby, de akoestische Beck en soundtracks van Morricone en Luppi.

Het resultaat is een verbluffend, gevarieerd en toch coherent album. Libberecht komt persoonlijker uit de hoek en toont zich in elke song een rasechte verhalenverteller. ‘Dit ligt heel dicht bij wie ik ben’, zegt hij, ‘met een breed muzikaal palet van wat Mooneye is en in de toekomst nog kan zijn.’

Met nieuwe songs, hits als 'Bright Lights', 'Fix The Heater' en 'Thinking About Leaving', geliefde albumtracks en een band die na jaren perfect op elkaar is ingespeeld, is een muzikale topavond verzekerd. Wie daarvan getuige wil zijn, wacht best niet te lang voor een ticket.

 

Een organisatie van Democrazy en Ha ConcertsNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.