Mile(s)tones (5+)

Zonzo Compagnie

Bruisende creativiteit van jazzlegende Miles Davis

Tickets

€ 11,9 Early Bird zolang de voorraad strekt (?)
€ 17 voor volwassenen
€ 8 voor - 12 jaar
€ 3,4 Uitpas reductie + EDC

 

Ongenummerde zitplaatsen - theater

10:00 Deuren
11:00 Concert
11:50 Einde


We stellen in de titel steeds een leeftijd voor Jonge Oren voor, omdat we vanuit ervaring weten dat kinderen vanaf dan optimaal genieten. Dit is een inschatting in samenspraak met de makers, omdat ze het soms donker, stil of luid maken tijdens de voorstellingen. Maar jij kent het kind natuurlijk het best.


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Bruisende creativiteit van jazzlegende Miles Davis

Duik mee in de composities van de Amerikaanse trompettist Miles Davis en beleef de fantasiewereld van improvisatiemuziek. Een slagwerker, pianist en trompettist zijn daarvoor je ideale gidsen.

Zo sta je het ene moment in een van creativiteit bruisende opnamestudio, of als één van de muzikanten op het podium, dan weer maak je live muziek bij een film of sta je in het schildersatelier van de gevierde muzikant.

Deze voorstelling verovert al jaren menig muziekhart - zowel van de kinderen als dat van hun ouders. Eentje om zeker gezien te hebben.

Mile(s)tones
Miles Davis (muziek), Wouter Van Looy (regie & decor), Bert Bernaerts (trompet & bas), Fulco Ottervanger (toetsen), Simon Segers (drums), Pieter Nys (techniek), Johan Cosijns (video), Evelyn Demaertelaere (kostuums), Luc Cools (decor)

Mile(s)tones is een bijzondere productie, waarbij het jonge volkje en het oudere publiek kennis maken met jazz en een van zijn meest fascinerende figuren.

**** De Standaard


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.