Louise van den Heuvel: ‘Sonic Hug’ (albumrelease)

Een stevige groovy omhelzing

Early bird

€ 13,3 Early Bird zolang de voorraad strekt (?)
€ 19 VVK / € 10 student
€ 23 ADK / € 14 student
€ 3,8 Uitpas reductie + EDC

 

Ongenummerde zitplaatsen - club

19:00 Deuren
20:15 Concert


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Een stevige groovy omhelzing


De Nederlandse Louise van den Heuvel is bezig aan een onstuitbare opmars. Voor haar eigen band selecteerde ze muzikanten die momenteel elk hun stempel nalaten binnen de Belgische jazz scene. Wil je weten wat er NU gebeurt, dan moet je bij Sonic Hug zijn.

Als laureaat bij Jong Jazztalent Gent (Gent Jazz) sprong Van den Heuvel in het oog met het genreverwoestende Dishwasher_. En het hield niet op, met passages bij Zwangere Guy en Lander Gyselinck, en bij kleppers als Bruno Vansina, Teun Verbruggen en Stéphane Galland.
Voor Sonic Hug lonkt ze naar het Hoge Noorden, met bands als ADHD als inspiratie en ongetwijfeld ook veel groove. En met verbeelding, dat kan met deze muzikanten moeilijk anders. Een concert om naar uit te kijken!

Louise van den Heuvel: ‘Sonic Hug’
Louise van den Heuvel (basgitaar, stem, composities), Hendrik Lasure (toetsen - schntzl, An Pierlé Quartet, solo), Sam Comerford (rieten - Thunderblender, warm bad, Augusto Pirodda), Daniel Jonkers (drums - Profound Observer)

WERF Records en JazzLab vieren samen hun 30ste verjaardag met drie tournees/albums waarvoor ze de handen in elkaar slaan. Een daarvan is met bassiste Louise van den Heuvel, een groot talent van de Belgische jazz dat uitpakt met een beklijvend nieuw project.Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.