Loopneus (6 maand tot 4+) * 2de show

De Spiegel

Opera voor de allerjongsten

Tickets

€ 13 volwassenen
€ 8 (-18 jaar)
€ 1,6 Uitpas reductie + EDC

Ongenummerde zitplaatsen - club

14:00 Deuren
15:00 Concert
15:40 Einde


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Opera voor de allerjongsten

Kan een neus op een gsm écht ruiken? Kan je een virtuele mond kussen? Wat hoort een televisie? Aan de hand van aria’s uit bekende opera’s zoekt Loopneus het voor je uit.

Met liedjes en video’s ga je op ontdekkingstocht doorheen de zintuigen, op zoek naar een oplossing voor het kriebelend probleem van Neus. Want wat scheelt er toch? Mond, Oor en Oog helpen om het mysterie te ontsnuiten.

Het resultaat is een ‘neuse’ opera voor snotterige snuitende, sniffende jonge kinderen, vrij geïnspireerd op ‘De Neus’ van Gogol en met een muzikale greep uit Purcell, Offenbach, Gershwin, Handel, Delibes, Bizet en Sjostakovitsj.

Loopneus
Helene Bracke (concept, bewerking en regie), Karel Van Ransbeeck (coaching), Helene Bracke of Marie Van Luijk (spel en zang), Ewout Lehoucq of Fien Van Damme (spel, zang en cello), Senne Van Loock (spel en gitaar), Jean Bermes (zang op video), Senne Van Loock (video, beeld en editing), Tijl Wellens (klank en montage), Evelyne Meersschaut (kostuums), Wim van de Vyver (decor)

Een coproductie met Elbphilharmonie Hamburg, Réseau Courte-Echelle Paris, Compagnie ACTA Villiers-le- Bel en Perpodium, met steun via de Belgische Tax ShelterNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.