Kronthaler / Naima Joris & Vitja Pauwels

Loepzuivere stemmen, van aria's naar Zuid-Europese traditionals en Franse chansons

Tickets

€ 13,3 Early Bird zolang de voorraad strekt (?)
€ 19 VVK / € 10 student
€ 23 ADK / € 14 student
€ 3,8 Uitpas reductie + EDC
 

Ongenummerde zitplaatsen - club

19:15 Deuren
20:15 Concert


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Naima Joris & Vitja Pauwels: 'Enjoy the Silence' 

Terwijl iedereens carrière on hold stond door een pandemie, brak Naima Joris door op haar 39ste. In de herfst van 2022 kwam haar debuutalbum While The Moon uit. Voor de volgende stap, keert ze terug naar de basis. Vergezeld door gitarist Vitja Pauwels duikt ze in de covers waarmee het voor haar allemaal begon. Zoals steeds zet ze de songs van anderen naar haar hand, waardoor het haast haar eigen nummers worden.

Verwacht je aan bekende – en minder bekende – Zuid-Europese traditionals, Franse chansons en Engelstalige songs in een eigen, nieuw jasje. Kom je wentelen in de warmte van haar stem en geniet van songs die raken en helen, een avond die je niet onbewogen zal laten. Droom je mee weg?

Enjoy the silence
Naima Joris (zang, piano, gitaar, percussie), Vitja Pauwels (gitaar)

Kronthaler: '

Some call him Johnny Grey'

Na hun veelgeprezen eerste album The living loving maid (2015) kwamen deze drie internationaal gevraagde artiesten eindelijk weer bij elkaar. Deze keer gaan ze niet enkel met klassieke aria's aan de slag, ook iconische popnummers worden overgoten met een gelaagde virtuoze saus. Het resultaat is een nieuwe parel van een album, Some call him Johnny Grey.

De titels bevatten liederen en aria's van Händel, Purcell en Vivaldi, maar evengoed songs van Soundgarden, The Smashing Pumpkins en The Police. Ze worden meestal in het Engels gezongen, waardoor een heldere, mysterieuze en tijdloze klankwereld ontstaat die subtiel heen en weer zwerft tussen stijlen en tijdperken.

Kronthaler
Theresa Kronthaler (stem), Kalle Kalima (gitaar), Oliver Potratz (bas)


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.