Kids With Buns: 'Out Of Place' (albumrelease) / support: Roufaida

Debuutplaat vol dromerige indiepop

Tickets

€ 19,5 VVK
€ 23,5 ADK
€ 3,9 Uitpas reductie / EDC

 

Staanplaatsen

19:15 Deuren
20:15 Concert
 


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Debuutplaat vol dromerige indiepop

Met hun sfeervolle gitaren en uniek-ontwapenende, androgyne stem creëert Kids With Buns een sound die zalen stil krijgt. Frisse, radiovriendelijke nummers die balanceren tussen melancholie, kracht en kleur. Met een nuchtere onbevangenheid wekken ze een nazinderend gevoel van geborgenheid op.

In oktober verscheen hun debuutalbum Out Of Place. “Perfecte dromerige indiepop die lekker in het oor ligt en je vanaf het eerste moment pakt en niet meer loslaat.”, aldus Luminous Dash. Hun muziek wordt weleens vergeleken met London Grammar, Phoebe Bridgers en Girl In Red. Indiepop voor in de slaapkamer dat muzikaal en thematisch de grenzen verlegt.

support: Roufaida

De Nederlandse Roufaida maakt in haar muziek gebruik van zowel haar Marokkaanse roots als haar achtergrond in indiepop. Ze laat zich leiden door Noord-Afrikaanse ritmes en vermengt ze obscure cassettesamples met beats en gitaar. Ze staat op de schouders van oude filosofen, dichters en zangers uit het Midden-Oosten en de Amazighen. Haar boeiende stem en teksten die de tijd weerspiegelen, zijn verfrissend relevant en herkenbaar.

Inspiratie haalt ze bij artiesten als Björk, Fairuz en Aldous Harding. Op haar debuutsingle Don't Bend horen we ook echo's van Tinariwen en Imarhan.

Ondertussen speelde Roufaida support acts voor o.a. Eefje de Visser en Balthazar. Je kon haar ook al spotten op festivals als Into The Great Wide Open en Welcome to the Village. Eentje om in de gaten te houden.

 

lees meer

Een organisatie van Democrazy en Ha ConcertsNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.