Joachim Badenhorst's Zero Years Kid (albumrelease)

Speelse fantasie op een film van Rinus Van De Velde

Tickets

€ 19 VVK / € 23 ADK
€ 3,8 Uitpas reductie + EDC

 

Ongenummerde zitplaatsen - club

19:00 Deuren
20:15 Concert


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Het concert van Dans Kapot wordt verplaatst naar het voorjaar. Datum tbc.

Speelse fantasie op een film van Rinus Van De Velde

Rietblazer Joachim Badenhorst is een van de boeiendste en meest avontuurlijke Belgische jazzmuzikanten van de voorbije twee decennia. Wat gebeurt er als hij wars van trends en verwachtingen z’n verbeelding vrij spel geeft? Dat werd Zero Years Kid.

Badenhorst creëert er naast jazz een speeltuin om andere ideeën en interesses een plaats te geven. Het zorgt voor een kleurrijk amalgaam van pop, jazz, experiment en r&b, met speelse teksten in zijn moedertaal. Inmiddels staat Zero Years Kid er als een eclectisch kwartet dat even behendig als origineel conventies omzeilt. Ze presenteren hun album, uit bij KLEIN Records. Een verrassende fantasiewereld om heerlijk in te verdwalen.

Ook kunstenaar Rinus Van De Velde is grote fan. Hij tekent niet alleen voor de nieuwe albumhoes; tijdens de concerten wordt Van De Veldes film La ruta natural vertoond en spelen de muzikanten in heuse Van De Velde-kostuums, omringd door objecten uit diens fascinerende universum. Het wordt een memorabele trip!

Joachim Badenhorst's Zero Years Kid
Joachim Badenhorst (zang, sax, klarinet, electronics), Lennart Heyndels (bas, modular synth), Jan De Vroede (gitaar, piano), Erik Heestermans (drums)

lees meer

Foto © Nadia DenysNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.