Jef Neve: 'That Old Feeling' (albumrelease)

Nieuw album met vurige zangeressen

Voorbij
Genummerde zitplaatsen - theater

19:00 Deuren
20:15 Concert
21:45 Einde


Voeg toe aan je favorieten

Nieuw album met vurige zangeressen

Een goeie fles wijn, lekker eten, onder vrienden, wat kaarslicht erbij, kortom gezelligheid en alles wat het leven de moeite waard maakt, dát is That Old Feeling. Met dit nieuwe album laten Jef Neve en zijn band naast eigen werk ook bekende en minder bekende songs op je los; van Damien Rice tot Marvin Gaye en Paul Simon.

Live wordt dit op een fantastische manier vertolkt, met de weergaloze zangeressen “Mo” (Monique Harcum, VS/BE) en Sam Merrick (UK), de warmste stemmen die je in tijden hoorde. Doe daarbovenop nog een straffe ritmesectie en de muzikale broer van Jef, Teus Nobel op trompet, en laat die bende aangestuurd worden door de man wiens vuur en passie uit de piano spat, en je zal snel verstaan wat er met That Old Feeling bedoeld wordt.

Het album 

Naast de tour is er ook het album, waarbij Jef samenwerkte met een schare ongelofelijk straffe vocalisten, gaande van Madeleine Peyroux en Trijntje Oosterhuis tot Johnny Manuel en de geweldige Joss Stone. Een muzikaal hoogstandje.

That Old Feeling
Jef Neve (piano), Monique Harcum (vocals), Sam Merrick (vocals), Nathan Wouters (bas), Jens Bouttery (drums), Teus Nobel (trompet)


foto © Filip MeutermansNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.