Istanbul Ekspres: Mary Jane / Ozbi

Een wilde Turkse romance + Hiphopartiest met een missie

Voorbij

19:00 Deuren
20:00 Mary Jane
22:00 OZBI

 


Voeg toe aan je favorieten

Dit concert vindt plaats in De Centrale

Een wilde Turkse romance 

Mary Jane is een populaire Turkse muziekgroep die al geruime tijd zijn bruisende podiumact combineert met originele composities en covers van hedendaagse hits. In de afgelopen jaren heeft Mary Jane gestaag zijn aanwezigheid op digitale platforms versterkt, en niet alleen in Turkije maar ook wereldwijd begint de groep stilaan de harten van muziekliefhebbers te veroveren.

De oorsprong van de groepsnaam is enigszins mysterieus en wie weet hebben Buster Brown, Rick James, Alanis Morissette of Burry Soprano er wel iets mee te maken. Eén ding is zeker: wij zijn absoluut “In Love with Mary Jane”!

Met hun unieke geluid en aanstekelijke energie beloven de leden van Mary Jane tijdens hun passage in Gent een opwindende reis te maken door de Turkse muziekwereld, waarbij ze zowel hun eigen werk als bekende covers nieuw leven inblazen.

Begüm Yiğit ― zang Arda Atılgan ― gitaar Atakan İlgör ― basgitaar Cem Yılmaz ― toetsen Ömer Yiğit Ünal ― drums & percussie

Hiphopartiest met een missie

Ozbi, een veelbelovende hiphopartiest, heeft de aandacht op zich gevestigd dankzij zijn unieke stijl en doordachte teksten. De artiest die staat voor originaliteit en bezieling, heeft in korte tijd een steeds groter wordende groep fans aangetrokken. In zijn muziek komen de diverse en rijke klanken van de hedendaagse hiphopcultuur tot leven.

Zijn soepele flow en unieke stemgeluid geven zijn nummers een herkenbare en authentieke sfeer. Wat hem echt onderscheidt van andere artiesten, is zijn vermogen om complexe onderwerpen aan te pakken en ze naadloos te verweven in pakkende melodieën.

Met een groeiend aantal optredens en samenwerkingen met andere opkomende talenten, blijft Ozbi gestaag bouwen aan zijn artistieke pad.

OZBİ ― zang Cihan Tanrıverdi ― elektrische gitaar Enver Muhamedi ― basgitaar Barış Mert Peker ― toetsen Ekin Cengizkan ― drums

 

Een organisatie van De Centrale en Ha Concerts


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.