Iskander Moon

'Are You Lost Here?'

Debuut vol fonkelende folkpop 

Tickets

€ 21 VVK / € 25 ADK 
€ 4.2 Uitpas reductie + EDC

 

Staanplaatsen

19:15 Deuren
20:15 Concert


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Debuut vol fonkelende folkpop

Songwriter, producer en multi-instrumentalist Iskander Moens houdt ervan om opgeslokt te worden door een grote, anonieme stad. Vanuit Zelzate trok hij de voorbije jaren voor langere periodes naar New York, Berlijn, Boston en Firenze. Daar dompelde hij zich telkens onder in de lokale muziekscene, speelde in tal van muziekcafé’s - waar hij indruk maakte met zijn warme tenorstem - én hij schreef en passant een berg fonkelende folkpopsongs. De mooiste nummers staan op zijn debuut-EP 'Are You Lost Here?', uit bij [PIAS].

Iskander Moens vervelde tot Iskander Moon, want intussen heeft de zanger een groep. De songs getuigen van talent: ze vertellen een uitgepuurd verhaal en hullen zich eerder in stilte dan bombast. Muziek als een deken om je in te wentelen. Alsof er een deur van een ander universum opengaat waar je als luisteraar gewillig in verdwaalt. 

Met 'Are You Lost Here?' levert Iskander Moon een bijzonder visitekaartje af. Lost is hij allerminst. Integendeel: je voelt aan alles dat de ingeslagen weg de juiste is. Waar die hem naartoe brengt blijft voorlopig nog een open vraag. Maar dat de bestemming de moeite loont leidt geen enkele twijfel. 

Voor fans van Bon Iver, Sufjan Stevens, James Bay en Tom Odell.

Een organisatie van Ha Concerts en Democrazy
 Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.