Hydrogen Sea / support: And They Spoke In Anthems (albumreleases)

Weelderig zoete indiepop

Tickets

€ 14,7 Early Bird zolang de voorraad strekt (?)
€ 21 VVK / € 25 ADK 
€ 4,2 Uitpas reductie + EDC

 

Staanplaatsen

19:15 Deuren
20:15 Concert


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Langverwacht derde album

Hydrogen Sea is het project van het Brusselse duo Pieterjan Seaux (Zwangere Guy, Selah Sue, Sioen en een hoop andere bands) en Birsen Uçar. Met hun derde plaat Creature Comforts (2023) verkent de band geluiden en thema's die ons, kwetsbare wezens, fysiek en mentaal comfort bieden en ons een goed gevoel geven.

Aan de andere kant konden de teksten van Birsen nooit voorbijgaan aan het mechanisme van 'instant gratification' en 'toxic consumerism'. Bovenal was het schrijven van nieuwe muziek voor Birsen en PJ een manier om met hun eigen stress om te gaan en hun zenuwstelsel te kalmeren.

Voor de productie van de plaat werkte ze samen met de legendarische belpop producer Luuk Cox (Shameboy, Buscemi). Dit wordt een intieme set! 

support: And They Spoke In Anthems

Voor fans van Andy Shauf, Novastar, Douglas Firs, Wilco.

Arne Leurentop woonde in tijden van corona met zijn gezin in Nieuw-Zeeland. Toch gaat zijn nieuwe album niet over de pandemie, want pas toen ze vertrokken bereikte het virus voor het eerst hun dorp.

Arne’s twee beste vrienden stierven kort na elkaar. Beide onverwachts. Beide aan hartfalen. Beide lieten ze een vrouw en twee kleine kinderen achter. Daarover gaat ‘STILL.’.

‘STILL.’ is een roadtrip-rouwproces en omsluit het derde, indrukwekkende studioalbum van And They Spoke In Anthems. Het verschijnt op  2 februari 2024. 
 

Live session bij hun uitverkochte concert in AB:

foto © Eva Vlonk en Jonathan WannynNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.