Hey Meredith! * Zonzo Compagnie (6+) * première

HEYdldiedendo - de wereld van MEREDITH monk

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - club

13:00 Deuren
14:00 Concert
14:45 Einde


Ha Concerts is één van de Hartelijke Plekken van Enchanté. Dit concert maakt deel uit van hun cultuurprogramma Applaus!

uitgesteld ticket doneren of gebruiken?


Facebook event Voeg toe aan je favorieten

HEYdldiedendo - de wereld van MEREDITH monk

In het appartement van Meredith Monk woonde een schildpad. Nieuwsgierig als ze is, vroeg ze zich af: waarover zou hij dromen? Denkt hij wel eens een keertje na? En zo ja, over wat dan? En kan je over schildpad-dromen een voorstelling maken?

Uniek is Meredith Monk altijd geweest. Ze schrijft muziek, danst, maakt voorstellingen en speelt piano, maar bovenal is ze zangeres. Liever dan liedjes zingen op een tekst, speelt ze met de eindeloze mogelijkheden van de stem. Heydldiedendo zingen zonder over je tong te struikelen. Het inspireerde zangers over de hele wereld op zoek te gaan naar hun eigen klanken.

Hey Meredith!
NAOMI BEELDENS (zang en dramaturgie) NABOU CLAERHOUT (trombone) ANTHE HUYBRECHTS (piano) MEREDITH MONK (compositie) KAREL STULENS (arrangementen) INE VAN BAELEN & STIJN GRUPPING (video en regie) INGA HULD (choreografie) SABRINA TRANSISKUS (kostuum) WIM BERNAERS (techniek)

lees meer

Een voorstelling van Zonzo Compagnie in coproductie met STUK Huis voor Dans, Beeld en Geluid en Perpodium. Met steun van DE SINGEL & de taxshelter van de Belgische Federale Overheid via Cronos Invest.Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.