Hey Meredith! * Zonzo Compagnie (6+)

HEYdldiedendo - de wereld van MEREDITH monk

Tickets

€ 9.1 Early Bird
€ 13 Basis
€ 8 -12 jaar
€ 2.6 Uitpas met kansentarief / EDC

Ongenummerde zitplaatsen - club

13:00 Doors
14:00 Concert
14:45 End


Voeg toe aan kalender Facebook event Voeg toe aan je favorieten

HEYdldiedendo - de wereld van MEREDITH monk

In het appartement van Meredith Monk woonde een schildpad. Nieuwsgierig als ze is, vroeg ze zich af: waarover zou hij dromen? Denkt hij wel eens een keertje na? En zo ja, over wat dan? En kan je over schildpad-dromen een voorstelling maken?

Uniek is Meredith Monk altijd geweest. Ze schrijft muziek, danst, maakt voorstellingen en speelt piano, maar bovenal is ze zangeres. Liever dan liedjes zingen op een tekst, speelt ze met de eindeloze mogelijkheden van de stem. Heydldiedendo zingen zonder over je tong te struikelen. Het inspireerde zangers over de hele wereld op zoek te gaan naar hun eigen klanken.

Droomreeks van componisten

Zonzo Compagnie maakte naam met voorstellingen geïnspireerd op bekende componisten als John Cage, Bach, Miles Davis en Purcell. Voor het eerst voegen ze een hedendaagse en vrouwelijke componiste toe aan dat rijtje.

Ooit maakte Meredith Monk een voorstelling voor Zonzo Compagnie, nu maakt Zonzo Compagnie een voorstelling over haar. Heydldiedendo verkent een oeuvre van bijna 60 jaar, de stem van Meredith Monk achterna.

lees meer

Hey Meredith!
NAOMI BEELDENS (zang en dramaturgie) NABOU CLAERHOUT (trombone) ANTHE HUYBRECHTS (piano) MEREDITH MONK (compositie) KAREL STULENS (arrangementen) INE VAN BAELEN & STIJN GRUPPING (video en regie) INGA HULD (choreografie) SABRINA TRANSISKUS (kostuum) WIM BERNAERS (techniek)

Een voorstelling van Zonzo Compagnie in coproductie met STUK Huis voor Dans, Beeld en Geluid en Perpodium. Met steun van DE SINGEL & de taxshelter van de Belgische Federale Overheid via Cronos Invest.Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.