Frenk de Slak (5-12 jaar): 'Tempo'

Hiphopshow voor het hele gezin

Voorbij
Staanplaatsen

13:00 Deuren
14:00 Concert
14:50 Einde


Facebook event Voeg toe aan je favorieten

Hiphopshow voor het hele gezin

Frenk is een vrolijke funky slak die geniet van het leven. Hij leeft in het nu en gaat op in het moment. Hij neemt overal de tijd voor. Veel tijd. Heel veel tijd. Dit heeft ook zijn keerzijdes, maar daar heeft Frenk iets op bedacht. Frenk heeft een boodschap voor iedereen. Hoe vaker je luistert, hoe meer je hoort.

In deze volwaardige hiphopshow serveert icoon en vaandeldrager van de Nederlandse hiphop Rico (Opgezwolle) moddervette beats en scherpe teksten op familiemaat. Hij werkt daarvoor samen met de producer/muzikant Dries Bijlsma (Typhoon) en theatermaker Nienke van der Ploeg.

Rico: “Er moest eindelijk eens een hiphopshow komen die interessant is voor zowel ouders als voor kinderen. Want hoe tof is het om met je kinderen naar een hiphop show te gaan? Er zullen vast ouders in de zaal staan die de Opgezwolle tijd hebben meegemaakt. Zij kunnen de sfeer van toen proeven en delen met hun kind.”
 

lees meer

Frenk De Slak is een productie van Hedon Talent Support met bijdrages van Fonds Podiumkunsten en het VSB fonds.Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.