Dora Morelenbaum / Bel Cobain

Braziliaanse en Britse alternative pop

Early bird

€ 22 VVK / € 26 ADK
€ 4.4 Uitpas reductie + EDC

 

Staanplaatsen

19:00 Deuren
20:15 Concert


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Dora Morelenbaum  

Dora Morelenbaum is een van die verbazingwekkende stemmen die de nieuwe Braziliaanse muziekscene domineren. Naast haar soloproject is ze ook lid van het Latin Grammy-winnende Bala Desejo kwartet. Haar solo EP ‘Vento De Beirada’ is een reis naar een betoverende wereld die verre herinneringen oproept aan een voorbije liefde.

De EP heeft een tumultueus, avant-gardistisch geluid dat zowel eigentijds is als beïnvloed door haar idolen, zoals Gal Costa en Maria Bethânia. ‘Live at Glasshaus’, haar recentste release, is dan weer een perfecte kennismaking met de dromerige sfeer die ze op het podium opwekt.

Bel Cobain - Radical Forgiveness Tour

De Londense Bel Cobain heeft zich bewezen als een multidimensionale artiest, die haar boodschap vertaalt door middel van verhalen, kunstwerken, poëzie en haar emotionele muzikaliteit.

Cobains meeslepende maar toch zachte en mellow zang bracht haar moeiteloos tot verschillende genres. Haar enigmatische persoonlijkheid wordt nog meer geaccentueerd in haar live shows - als je het geluk hebt er eentje mee te maken. 

 


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.