DE MAAN: ‘BOEF!’

Voor Secundair graad 1 ⤳ Arena van rauwe slam, gospel en poëzie

reserveer

€ 8 per student middelbare school / dko
Per 10 leerlingen 1 gratis begeleider

 

Afrekening via facturatie.
Kleine wijzigingen mogelijk in overleg.


 

download de lesmap

 


13:30 Deuren
14:00 Aanvang
15:00 Einde


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Deze voorstelling is bedoeld voor scholen

Arena van rauwe slam, gospel en poëzie - Voor Secundair graad 1


Bij ‘BOEF!’ zit je midden op het plein naast ‘den blok’, waar een aantal zielsverwante outcasts elkaar ontmoeten. Ze zijn arm, kwaad en vervelen zich, maar vinden elkaar in het maken van muziek. Wat er naar hen wordt geroepen, kaatsen ze terug tegen de muren van het grijze appartementsblok.

De hoop lonkt om de hoek in dit emotionele straatconcert, waar de aanstekelijke beats het publiek uitnodigen mee te dansen of te schreeuwen. Lang leve de roos die uit het beton groeide toen niemand naar haar omkeek.

Klinkt als

In deze kleine arena vliegen flarden tekst, slam, gospel, rap, beatbox en dans je rond de oren. BOEF! presenteert de realiteit van het leven, naakt en rauw.

Met een diverse cast, een minimalistisch decor en sociaal-politieke thema’s zet Ruud Gielens als geen ander een kleurrijke en levendige voorstelling neer die elke toeschouwer zal raken.

BOEF!
Ruud Gielens (regie), Kaat Arnaert, Eric Kabongo, Joost Maaskant (performers), Freya Proost en stagiaire Florence De Vocht (kostuums), Ruud Gielens (lichtontwerp), Dominique Defossez en stagiaire Thibault Annoot (techniek)

In coproductie met DE MAAN en Perpodium. Met steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid en Cronos Invest. Met dank aan basisschool De Baan, Mechelen


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.