DE MAAN: ‘BOEF!’ (10+)

Arena van rauwe slam, gospel en poëzie

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - theater

14:00 Deuren
15:00 BOEF!
16:00 Einde


Voeg toe aan je favorieten

Arena van rauwe slam, gospel en poëzie

In deze kleine arena vliegen flarden tekst, slam, gospel, rap, beatbox en dans je rond de oren. BOEF! presenteert de realiteit van het leven, naakt en rauw. Met een diverse cast, een minimalistisch decor en sociaal-politieke thema’s zet Ruud Gielens als geen ander een kleurrijke en levendige voorstelling neer die elke toeschouwer zal raken.

Bij ‘BOEF!’ zit je midden op het plein naast ‘den blok’, een verarmde buurt waar een aantal jongeren elkaar ontmoeten. De hoop lonkt om de hoek in dit emotionele straatconcert, waar de aanstekelijke beats het publiek uitnodigen mee te dansen of te schreeuwen. Lang leve de roos die uit het beton groeide toen niemand naar haar omkeek.

BOEF!
Ruud Gielens (regie), Kaat Arnaert, Eric Kabongo, Joost Maaskant (performers), Freya Proost en stagiaire Florence De Vocht (kostuums), Ruud Gielens (lichtontwerp), Dominique Defossez en stagiaire Thibault Annoot (techniek)

De kloof tussen kinderen zoals Bootsy, Sammy en Jos in een kansarm appartementenblok en de ‘gegoede anderen’ waar dit drietal niet bij hoort, wordt goed voelbaar. […] Maaskant blinkt uit in aanstekelijk beatboxen met een snerpende gitaarsolo als hoogtepunt.

Theaterkrant

In coproductie met DE MAAN en Perpodium. Met steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid en Cronos Invest. Met dank aan basisschool De Baan, Mechelen

Foto © Diego Franssens


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.