Chantal Acda & The Atlantic Drifters

'Silently Held’ (albumrelease)

Songs als een warm deken

Tickets

€ 15,4 Early Bird zolang de voorraad strekt (?)
€ 22 VVK / € 11 student
€ 26 ADK / € 15 student
€ 4,4 Uitpas reductie + EDC


19:15 Deuren
20:15 Concert


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Songs als een warm deken

Deze release volgt op Chantal's eerdere muzikale avonturen, waaronder 'Let Your Hands be My Guide' (2013), 'The Sparkle In Our Flaws' (2015), 'Bounce Back' (2017), 'Puwawau' (2019) en 'Saturday Moon' (2021). Elk album heeft wereldwijd weerklank gevonden.

In de stille omhelzing van de muziek onthult Chantal een rauwe en authentieke weergave van kwetsbaarheid, waar elke fout en elk gevoel dichtbij wordt gehouden. Het album wordt een toevluchtsoord en nodigt luisteraars uit om deel te nemen aan deze stille gemeenschap met de subtiliteiten van de menselijke ervaring. Via elke noot en elk woord creëert Chantal Acda een ruimte waar imperfecties niet alleen worden erkend maar gevierd, waardoor er een diepe en intieme verbinding ontstaat tussen de artiest en het publiek.

Silently Held klinkt als een getuigenis van de schoonheid die te vinden is in de nabijheid van onze gebreken en gevoelens, en nodigt ons uit om ze met gratie en authenticiteit te omarmen.

Chantal Acda
Chantal Acda (BE - zang, akoestische gitaar), Eric Thielemans (BE - drums), Thomas Morgan (US - contrabas), Darian Donovan Thomas (US- multi-instrumentalist), Kevin Hays (US - piano), Frans Van Isacker (BE - saxofoon), Niels Van Heertum (BE - euphonium)

lees meer

Eric Thielemans over de opnames:

"Een prachtige ontmoeting van muzikale zielen in Shazhads prachtige studio weg van huis. Het spelen van Chantals muziek, die altijd zo gemakkelijk komt, is zo inspirerend, draagt me maar houdt me dicht bij mezelf. Luchtig, ademend, absoluut mooi, teder, kwetsbaar, maar zo aanwezig en sterk. Als golven. Natuur. Verbinding maken met die energie en dat spectrum met levenskracht en energie. Het danst helemaal vanzelf. En dan samen spelen met Bill en Thomas. Zo'n gevoel van delen, van aanwezig zijn, van in de vraag zijn, die dunne lijn bewandelen, risico's nemen, onszelf daarbuiten plaatsen, maar toch zo simpel, teder en (opnieuw) gemakkelijk.

Dr. Phil! En Shahzad! Oh mijn god. Shahzad! Beyond. Echt beyond. Wat een trip. Deze diepe muziek met Chantal te kunnen delen, laat me de wereld en mijn plaats daarin een beetje beter begrijpen. Gezegend."


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.