Boomtown: H.A.R.A.L.D, WLC & Lathouwers, Omar Dahl en José Noventa

by Well-Being Klub

Welcome to the Well-Being Klub

Tickets

€ 16 VVK / € 19 ADK
€ 4 mat huren


17:30 Deuren
18:00 H.A.R.A.L.D
20:00 WLC & Lathouwers
21:00 Omar Dahl
22:00 José Noventa
23:00 Einde


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Welcome to the Well-Being Klub

The Well-Being Klub, opgericht door Lauren (Journey of Yoga), Thomas & Brecht (Roundabout Agency) en Cedric (Sonhouse),  biedt muziekliefhebbers een evenwichtige levensstijl. Ze doen dit door dJ's, muzikanten en muziekliefhebbers te verenigen met een gezonde levensstijl.

Op zaterdag 20 juli van 18:00 tot 00:00 kan je met één ticket genieten van zowel livesets en dj-sets als een deugddoende oefening in 'circular breath-work'. 

Line-up

18:00 - H.A.R.A.L.D

Als houseproducer, multi-instrumentalist en componist slaagt H.A.R.A.L.D erin om leven in zijn beats te blazen. Van betoverende noten op zijn ceremoniële draailier tot pompende beats: met zijn rauwe energie, bezielde zanglijnen en snedige baslijnen, verandert hij de dansvloer in heilig terrein.

Het publiek mag een collectieve en levendige ervaring verwachten. Sinds 2022 tourt H.A.R.A.L.D door Europa. Met passie, vakmanschap, technologie en liefde opent hij een nieuwe wereld.

20:00 WLC en Lathouwers

WLC is een in België gevestigde harmonizer met Mexicaanse roots. Hij wijdt zijn leven aan muziek als dj, producer, oprichter van het WeZienWel-label en organisator van Curfew. Een wereldburger zeg maar, eentje die de recepten kent voor nachtelijke escapades en meeslepende dj-sets. Hij draaide al op locaties als Sisyphos, Fuse, Kompass Klub, La Cabane en Ampere. En we hoorden hem Studio Brussel, Red Light Radio, Kiosk of Operator. Ook festivals als Garbicz, Dimensions, Tomorrowland, Extrema Outdoors, Curfew en Sziget zien hem graag komen. 

Lathouwers voelde zich als kind al aangetrokken tot de muziekscene. Als fotograaf bracht hij sterren in beeld, als muzikant drumde hij in talloze Belgische zalen. Na 20 jaar rock-'n-roll, underground clubs en festivals besloot hij zelf aan de slag te gaan. Met eerdere residencies in Mexico bij Radio Tulum en Naked Hotel, en optredens op festivals zoals het Hongaarse Balaton, is Lathouwers klaar om zijn horizon te verbreden. Van funky tot smerig, van grappig tot groovy.

21:00 Omar Dahl

Omar Dahl brengt een mix van elektronische muziek, ondersteund door live synths. Een vloeiende set aangevuld met blaas- en snaarinstrumenten die de dansbare beats van zwoele melodieën voorzien, met invloeden uit de Arabische wereld en de Balkan. Ze wijken af van de platgetreden paden en verkennen het muzikale gebied tussen akoestisch en elektronisch, tussen dansen en chillen, tussen Oost en West. Met saxofoon en klarinet, viool en gitaar die de dansbare beats van zwoele melodieën voorzien.

Omar Dahl is er voor alle avonddromers die graag wegdromen op atmosferische muziek. Denk aan Stavroz of Four Tet en je krijgt al een idee van de bestemming.

22:00 José Noventa 

José Noventa is een nomade met een kleurrijke ziel en een rebelse geest. Zijn eigenzinnige houding en avontuurlijke geest zorgen voor brede glimlachen, waar hij ook gaat. Muziek is zijn voertaal, een gereedschap waarmee hij recht naar je hart reikt. Met een brede muzikale achtergrond creëert hij een unieke, ondergrondse vibe die diep resoneert. José vertaalt zijn levenservaringen naar elektronische melodieën, bouwt solide structuren en verbindt mensen over de hele wereld.

Platen en vinyl zijn zijn passie, terwijl hij zich verdiept in computers en synthesizers als een ware muzikale geleerde. In de muziekstudio, weg van mode en trends, smeedt hij een sound die reikt van house, deep house, disco, downtempo en elektronica tot wereldmuziek, hip-hop, soul, funk en dub. 

Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.