Berlinde Deman x Shahab Azinmehr / Myrddin & Imre De Cauter

Warm koper met Perzische vocals en snaren / Flamencogitaar en cello

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - club

19:00 Deuren
20:15 Berlinde Deman & Shahab Azinmehr 
21:15 Myrrdin & Imre De Cauter
22:15 Einde


Facebook event Voeg toe aan je favorieten

Creatie van Berlinde Deman x Shahab Azinmehr 

Deze bijzondere samenwerking heeft wortels in een eerder project. Koperblazer extraordinaire Berlinde Deman en de Iraanse snarenmeester Shahab Azinmehr leerden elkaar kennen door een Zoete Zondag bij Ha Concerts, waar de Iraanse Farnoosh Khodadadeh inkijk gaf in haar leven door verhalen en intieme muziek. Samen gaan ze op zoek naar de vertaling van hun zielen en waar die elkaar raken.

Ze verkennen als duo een bijzonder samenspel van klankkleuren. Het zorgt voor een diepe connectie en zodoende wederzijdse inspiratie, over taalverschillen, landsgrenzen en verschillende achtergronden heen.

Berlinde Deman x Shahab Azinmehr
Berlinde Deman (tuba, serpent, electronica), Shahab Azinmehr (tar, setar, tanbour, zang)

Debuutalbum van Myrddin & Imre De Cauter

Vertrekkend van hun genetische ​band maakt dit duo een reis die zijn oorsprong vind in Myrddin​'s geschreven composities. Zijn technische virtuositeit op gitaar, zijn smaak voor experiment en zijn diep lyrische gevoeligheid versmelten tot een unieke muzikale wereld. Celliste Imre vult haar virtuoze vader op een gevoelige, snijdende en zalvende manier aan. Een perfecte mix van scherp en zacht. Ze presenteren hun debuutalbum.

Imre debuteerde met haar vader op het Gent Jazz Festival in 2018 en maakt deel uit van de selectie van De Twintigers bij Klara. Het begin van een grote carrière stond in de sterren geschreven. Ze kent en voelt Myrddins muziek als geen ander. De muzikantenfamilie De Cauter zet hiermee met succes een nieuwe generatie muzikanten voorop.

lees meer
This corporation was a fantastic experience for me. I learned one important lesson: 'that you can find at least one point in common with other human beings under any circumstances and despite all the differences. Because we are all human and equal.

Shahab Azinmehr

Terwijl Myrddin mysterieuze verhalen en sprookjes ​brengt met eindeloze intervallen van noten op zijn gitaar, hypnotiseert Imre je ziel met de geluidsgolven van haar cello.

Myrddin & Imre


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.