BeraadGeslagen: 'Altijd Bewust Bewegen' (albumrelease) / support: Elisabeth Klinck

Geinige elektrojazz

Voorbij
Staanplaatsen

19:15 Deuren
20:15 Elisabeth Klinck
21:15 BeraadGeslagen
22:30 Einde


Voeg toe aan je favorieten

Geinige elektrojazz

BeraadGeslagen is terug! Fulco Ottervanger en Lander Gyselinck, u kent ze nog van hun debuutalbum Duizeldorp met o.a. cultklassieker 'Isabellade'. Heden ten dagen serveren ze u 'Tennisles', het eerste nummer van het album Altijd Bewust Bewegen (release 27 oktober '23).

Op dit album gaat het duo op zoek naar bewegingsredenen. Hoofd en lichaam harmonisch vertaald in 'Beraadtaal'. De twee improvisatie-atleten stretchen zich andermaal sierlijk uit tussen de grenzen van de zwaartekracht. 

Bewondering voor de bewegingscultuur brengt hen van de gym tot renbaan, van apps tot abs. Een schoolslag hier, een backhand daar. Een doelloze doelman die mijmert over een verre kennis. Van dorp tot stad en terug ruist de tandem met Franse vaart naar de tennisles. Altijd Bewust Bewegen is niet Nooit Nergens bij Stilstaan. Spreek erover met je coach.

Support: Elisabeth Klinck

Met een mix van elektroakoestische composities en theater verkent deze Brusselse violiste emotionele landschappen met intieme klanktexturen. Ze lanceert haar debuutalbum Picture a Frame op het label Hallow Ground (Kali Malone). 

Klinck verdiende haar strepen in samenwerkingen met o.a. Miet Warlop (One Song), Benjamin Abel Meirhaeghe en Nils Vermeulen. Dit album is voor haar als een sonisch dagboek, dat teruggrijpt naar een periode die ze met haar muzikale compagnon de route Oscar Claus doorbracht in de zinderende Spaanse Pyreneeën. 

Een organisatie van Ha Concerts en Democrazy.
foto © Tina HerbotsNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.