Bablief? (6+) * première

Op speurtocht in een taallabyrint  

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - theater

14:00 Deuren
15:00 Toonmoment workshop 
15:15 Bablief?
16:10 Einde


Op het toonmoment workshop kan je zien wat enkele kinderen opstaken in muziekworkshops van Fedasil.


Voeg toe aan je favorieten

Op speurtocht in een taallabyrint  

Wat als je broertje plots verdwijnt? Je gaat hem zoeken, toch? Maar wat als je op je tocht in een oud schilderij belandt? En je je daar een weg moet banen in een labyrint van gangen, trappen en kamers? En iedereen die je op je weg ontmoet een vreemde taal spreekt?

Jasmin is gelukkig heel vindingrijk, en ze probeert op allerlei manieren toch te praten met de kinderen die ze ontmoet. Met woorden, gebaren en heel veel muziek komt een communicatie tot stand met de bewoners van het schilderij. En vindt ze haar broertje terug? Kom maar kijken!

Bablief?
Hilde De Clerq (vertelling in Nederlands, zang, darboeka, bendir), Osama Abdulrasol (kanoen, oed), Craig Weston (eindregie)
 

lees meer

Alle kleuren van Babel

Tijdens de voorstelling vormt het schilderij 'De Toren Van Babel' van Pieter Bruegel de Oude een sprookjesachtig bewegend decor. Het wordt verrijkt met prikkelende muziek uit het Midden-Oosten.

In de projectie worden beelden van kinderen die verschillende talen spreken verwerkt, die tot stand zijn gekomen via theaterworkshops met een klas anderstalige nieuwkomers uit de Gentse basisschool De Mozaïek.

 

 

Met de steun van de Stad Gent en Ha Concerts



Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.