Bablief? (6+)

Op speurtocht in een taallabyrint  

Early bird

€ 9,1 Early Birds voor volwassenen (?)
€ 13 Basis voor volwassenen
€ 8 -12 jaar
€ 2.6 Uitpas kansentarief / EDC

 

Ongenummerde zitplaatsen - theater

14:00 Deuren
15:00 Toonmoment Rabotateliers 
15:15 Einde toonmoment 
15:45 Bablief?
16:45 Einde


Op het toonmoment Rabotateliers kan je zien wat kinderen opstaken in onze wekelijkse muziekworkshops in Toreke. Deze vinden plaats i.s.m. Kopergietery.


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Op speurtocht in een taallabyrint  

Wat als je broertje plots verdwijnt? Je gaat hem zoeken, toch? Maar wat als je op je tocht in een oud schilderij belandt? En je je daar een weg moet banen in een labyrint van gangen, trappen en kamers? En iedereen die je op je weg ontmoet een vreemde taal spreekt?

Jasmin is gelukkig heel vindingrijk, en ze probeert op allerlei manieren toch te praten met de kinderen die ze ontmoet. Met woorden, gebaren en heel veel muziek komt een communicatie tot stand met de bewoners van het schilderij. En vindt ze haar broertje terug? Kom maar kijken!

Alle kleuren van Babel

Tijdens de voorstelling vormt het schilderij 'De Toren Van Babel' van Pieter Bruegel de Oude een sprookjesachtig bewegend decor. In de projectie worden beelden van kinderen die verschillende talen spreken verwerkt, die tot stand zijn gekomen via theaterworkshops met een klas anderstalige nieuwkomers uit de Gentse basisschool De Mozaïek.

Bablief?
Een productie van 'Kiezels', bestaande uit Hilde De Clercq en Osama Abdulrasol (spel, concept en muziek), i.s.m. Craig Weston (eindregie)

lees meer

Met de steun van de Stad Gent en Ha ConcertsNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.