Aka Moon & guests: ‘Quality of Joy’

De wereld op je bord - 30 jaar jazz in verbinding

Tickets

€ 25 VVK / € 13 student
€ 29 ADK / € 17 student
€ 5 Uitpas reductie + EDC

 

Genummerde zitplaatsen - theater

19:15 Deuren
20:15 Concert


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

De wereld op je bord - 30 jaar jazz in verbinding

In 2022 vierde Aka Moon 30 jaar aan ontdekkingen, reizen en ontmoetingen met hun 24ste album Quality of Joy. Dit inmiddels legendarische trio had altijd al een soort centrifugale kracht. Die scherpten ze aan door collaboraties over de hele wereld, op alle continenten.

Multiculturalisme is intussen een dagelijkse realiteit. Het drietal groeide mee in de (artistieke) vermenging van culturen, vooral door hard te werken, onzekerheden te overstijgen en risico’s te nemen.

Vandaag is Aka Moon een referentiepunt: een band die uitnodigt tot zelfontwikkeling en kracht, en de voorkeur geeft aan het onverwachte boven het geijkte. Zoals steeds sturen ze daarvoor aan op ontmoeting. Op het podium van Ha Concerts worden ze vergezeld door een hele schare boeiende gasten. Line-up tba.

Aka Moon & guests 
Fabrizio Cassol (saxofoon), Michel Hatzigeorgiou (Fender bas), Stéphane Galland (drums), João Barradas (accordeon), Adèle Viret (cello), Pierre-Antoine Savoyat (trompet), Nathan Surquin (trombone), Adrien Lambinet (trombone)

‘In een tijd waarin we al snel denken dat alles met een vingerknip kan worden geregeld, waarin we het aantal ervaringen verkiezen boven de kwaliteit ervan, nodigt Aka Moon ons uit om net andersom te denken. Om jezelf open te stellen voor de wereld. Om samen te komen. Om volop nieuwsgierig te zijn.’

Aka Moon


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.