aHa! Tornado (4+) van Tout Petit

Funky feestelijk dansconcert

Tickets

€ 9,1 Early Bird zolang de voorraad strekt (?)
€ 13 voor volwassenen
€ 8 voor -12 jaar
€ 2,6 Uitpas reductie / EDC

Ongenummerde zitplaatsen - club

13:00 Deuren
14:00 Concert
15:00 Einde


Voeg toe aan kalender Voeg toe aan je favorieten

Funky feestelijk dansconcert

Over het podium waait een wervelende wind. Vier muzikanten en enkele dansers doen een kleine tornado ontstaan. Opzwepende klanken brengen iedereen in trance. Dans gezellig mee en maak van dit aanstekelijke concert een opzwepende dansvoorstelling én een groot feest voor heel de familie!

Een intiem en mysterieus muzikaal pad voert ons naar een vrolijke baslijn. Die blaast de dansers naar alle richtingen van het podium. Ook de kinderen mogen mee zweven. De muziek en de dans zijn zo aanstekelijk dat je onmogelijk stil kan blijven zitten.

Wie wil, kan mee dansen op het podium. Van traag naar snel, van hoog naar laag. De muzikanten en de dansers nemen je mee naar een feestelijke funky finale. Let the party begin!

Tornado 
Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers (muziek en dans), Koen Brouwers (gitaar, bas en toetsen), Bert Hornikx (drums en percussie), Lesley Troquet (bas en toetsen), Lotte Vanhamel (blaasinstrumenten, vocoder en dans)

lees meer

Credits
Koen Brouwers (concept), Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers (muziek), Koen Brouwers (gitaar, bas en toetsen), Bert Hornikx (drums en percussie), Lesley Troquet (bas en toetsen), Lotte Vanhamel (blaasinstrumenten, vocoder en dans), Lies Cuyvers en Ciska Vanhoyland (choreografie en dans, samen met gastdansers van Talking Bodies), Jente De Graef (kostuums), Raf Wouters (lichtontwerp), Stanislav Dobak (trailer)

Een co-productie met Perpodium, met steun van de Vlaamse Gemeenschap, stad Hasselt, stad Leuven en de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid. Met dank aan Spinrag kinderkunstenfestival en deRUIMTENieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.