aHA! Koper & Vel (6+) * Zonzo Compagnie & HOP FROG Fanfare

Een opzwepende ode aan de fanfare, met negen muzikale karakterkoppen en klasbakken.

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - theater

13:00 Deuren
14:00 Aanvang
14:50 Einde
 


Voor en na de voorstelling Op verkenning in een klanklandschap (vanaf 2,5 jaar) in de foyer! Een klankinstallatie van en door Amadeo Kollectif.


Voeg toe aan je favorieten

Een opzwepende ode aan de fanfare

Fanfaremuziek draagt ons door elk ritueel in het leven. Nu eens met een feestelijke uitnodiging om te dansen, dan weer een statig eerbetoon of een streepje troost in de rouwstoet. Het klinkt als het ware zoals het leven zelf. Koper & Vel brengt een ode met een woordeloos en opzwepend theaterconcert.

Voor heel de familie

Met twee percussionisten en zeven koperblazers vind je negen muzikale klasbakken en karakterkoppen op het podium. Ze rekken het concept 'fanfare' op in alle richtingen, vergezeld door merkwaardige danspassen. Dat klinkt grotesk en absurd of ingetogen en sober, maar altijd écht: met adem, zweet en ritmes die doen dansen.

Koper & Vel
Tim Coenen (basdrum, gitaar), Tijl Piryns (snaredrum, compositie), Glen De Jonghe (sousafoon), Loes Minnebo (trombone), Bert Bernaerts (trompet, compositie), Peppi Pepermans (altsax), Hanne De Backer (baritonsax, compositie), Koen Bollen (sopraansax, compositie), Mario Conjaerts (trompet)

Randi De Vlieghe (regie, choreografie), Bert Bernaerts en Koen Bollen (composities), Isa Janssens (kostuums), Stephan Vanfleteren (productiebeeld), Hop Frog Fanfare (muzikale uitvoering)

Een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met HOP FROG Fanfare - met de steun van Vlaanderen. 

Powered by BaloiseNieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.