aHa! Het grote Dishwasher_ dirigeerconcert (7+)

Zelf aan het roer van de grooves

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - club

13:00 Deuren
14:00 Concert
15:00 Einde


Ervoor en erna: Vereeuwig je gekste gezicht in de photobooth,Teken, knutsel, zoek monsters, ... Een interactieve audiotrip in de foyer voor 5+ en smul van heerlijke pannenkoeken met chocolademelk.


Voeg toe aan je favorieten

Zelf aan het roer van de grooves

Met Dishwasher_ maken Arno Grootaers, Werend Van Den Bossche en Louise van den Heuvel jazz voor mensen die niet van jazz houden. Hun liefde voor elektronische muziek en improvisatie vormen de rode draad doorheen alles wat ze doen. In deze nieuwe creatie zetten ze de kinderen aan het roer.

Een beetje stiller of luider? Of best iets herhalen? Aan de hand van afgesproken gebaren bepalen kinderen het volume, het ritme en ook de kleur van de muziek.

Wie speelt solo en hoe lang? Maken we even kabaal of gaan we fluisteren en ritselend spelen? En dansen en springen, of liever stokstijf blijven staan? Kinderen kapitein! 

Dishwasher_
Arno Grootaers (drums, samples), Werend Van Den Bossche ( rieten, toetsen, FX) en Louise van den Heuvel (bas, FX)

Randanimatie

Gekke bekken bij de photobooth, tekenen, knutselen, pannenkoeken,... het kan niet op! 

Klank de Kleuren (5+) - 15min Voor en na het concert kunnen de jonge oren zelf ook aan de slag met klanken! Met behulp van een koptelefoon en veel fantasie gaan ze op interactieve audiotrip in de foyer. 


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.