aHa! BEEST OF! (4+) van Radio Oorwoud

Felgebekt braakbalorkest met gekke liedjes

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - theater

13:00 Deuren
14:00 Concert
15:00 Einde


Ervoor en erna: Vereeuwig je gekste gezicht in de photobooth,Teken, knutsel, zoek monsters, ... Een interactieve audiotrip in de foyer voor 5+ en smul van heerlijke pannenkoeken met chocolademelk.


Voeg toe aan je favorieten

Felgebekt braakbalorkest

Dit felgebekte braakbalorkest voor wilde modderotters en modderige wildernissen staat weer helemaal klaar om het podium af te breken - op volledig ecologisch verantwoorde wijze. Meer zelfs, na drie albums met de strafste kinderliedjes loert een BEEST OF! om de hoek.

Dieren van elke pluimage worden in de ondeugende liedjes bezongen. De natuur en haar problemen krijgen een luide stem, maar wel op kindermaat. Dansbaar, een beetje stout en vol humor.

Leuk om te weten
Radio Oorwoud klom in 2012 voor het eerst de barricades op, aangevuurd door het WWF en zangeres Hannelore Bedert. Al snel groeide de band uit tot een lieveling van kinderen én ouders. Het recept is gekend: meezingers die oproepen tot actie voor het milieu.

BEEST OF!
Fleur Hendriks (zangvogel en opperpanda), Bart Van Lierde (basbeer), Thomas Vanelslander (gitaarscholver en zangvogel), Micha Vandendriessche (trommelaar), Pedro Gordts (toetsentoeteraar)

Randanimatie

Gekke bekken bij de photobooth, tekenen, knutselen, pannenkoeken,... het kan niet op! 

Klank de Kleuren (5+) - 15min Voor en na het concert kunnen de jonge oren zelf ook aan de slag met klanken! Met behulp van een koptelefoon en veel fantasie gaan ze op interactieve audiotrip in de foyer. 


Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.