aHa! A Knock at The Door (7+) van Teatro Pachuco

Tuimelen tussen droom en realiteit

Voorbij
Ongenummerde zitplaatsen - theater

13:00 Deuren
14:00 Concert
15:00 Einde


Ervoor en erna: Vereeuwig je gekste gezicht in de photobooth,Teken, knutsel, zoek monsters, ... Een interactieve audiotrip in de foyer voor 5+ en smul van heerlijke pannenkoeken met chocolademelk.


Voeg toe aan je favorieten

Tuimelen tussen droom en realiteit

Ergens te midden van de grens tussen droom en werkelijkheid leiden twee bevreemdende personages je naar een surrealistisch universum. Ze laten zich inspireren door de stomme cinema en de schilderijen van René Magritte.

In deze wereld vol gebaren en gekkigheden is niets wat het lijkt en krijgen objecten een eigen leven. Met hun typerende stijl op het kruispunt van Europese clownerie en Mexicaans-Amerikaanse passie bezorgt het gevierde Teatro Pachuco je zo een poëtische ode aan hoop en verbeeldingskracht. 

A Knock at the Door
Lisa da Boit, Rudi Galindo (performers), Lars Senders (muziek)

Randanimatie

Gekke bekken bij de photobooth, tekenen, knutselen, pannenkoeken,... het kan niet op! 

Klank de Kleuren (5+) - 15min Voor en na het concert kunnen de jonge oren zelf ook aan de slag met klanken! Met behulp van een koptelefoon en veel fantasie gaan ze op interactieve audiotrip in de foyer. 

Credits 

Lisa da Boit, Rudi Galindo, Lars Senders (creatie en interpretatie), Yoris Van den Houte (scenografie en licht), Béa Pendesini (kostuums), Barbara Sylvain, Alessandra Coppola (External eye), Pat Caers (technische leiding), Eugénie Obolensky (schilderij op podium).

Co-productie met Charleroi danse, Dommelhof Theater en op de Markt. Met steun van Fédération Wallonie-Bruxelles, Pierre de Lune, Grand Studio Destelheide. Met de hulp van Sabam voor Cultuur.Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.